Consultaţii gratuite

Oricât ar părea de ciudat într-o lume a banilor, ai ajuns într-adevăr pe un sit unde poţi obţine ceva fără bani.

Să facem însă o distincţie clară între filantropia stupidă adică pomană — al cărei unic rezultat este educaţia în spiritul lenevirii şi al consumatorismului fără noimă şi schimbul onest de valori.

Ce înseamnă aşadar GRATUIT, FĂRĂ BANI, FREE?

Este vorba despre faptul că poţi obţine o consultaţie FREE, deci fără să plăteşti bani. Totuşi, eu consum resurse pentru a mă pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi. Timp, bani, haine, mâncare, casă şi o mulţime de alte nevoi, pe care le ai şi tu, ca orice alt om.

Prin urmare, este firesc să aibă loc un SCHIMB DE VALORI.

Iată ce îţi propune eu şi condiţiile în care acord eu consultaţiile radiestezice FREE sau GRATUITE.

În primul rând, am nevoie de nişte informaţii, nişte date de la tine, privitoare la ce anume vrei să faci; în ce vrei să te implici şi ai îndoieli sau, vrei să afli dacă există perspective bune de succes.

Orice om înţelept, se interesează înainte de a face ceva, ce şanse de succes are.

Acesta este scopul pentru care acord consultaţii gratuite:

Acela de a stimula deciziile înţelepte, bazate pe informare, înainte de a săvârşi o acţiune care poate conduce la eşec.

Ce cer în schimb?

Colaborare. E simplu!

Eu am nevoie să întocmesc o documentare privind ceea ce rezultă de pe urma acestori măsurători.

Iată câteva exemple:

 • Câte acţiuni încununate de succes au rezultat din aplicarea informaţiilor furnizate de mine?
 • Care este gradul de reuşită?
 • Ce talente au fost testate şi demonstrate prin măsurătorile efectuate?

 

Pentru a putea scrie o carte privitor la Radiestezie şi Succes, care să ajute oamenii să înţeleagă altfel lumea în care trăiesc, am nevoie de informaţii.

 

Aşadar, iată care este târgul nostru:

 

Tu îmi oferi datele despre tine: Nume, prenume, adresă mail, descrierea pe scurt a acţiunii sau proiectului în care intenţionezi să te implici şi asupra căreia vrei consultaţia radiestezică. După ce îţi transmit rezultatele măsurătorilor, îmi comunici exact cum s-a finalizat acţiunea (proiect, afacere, cumpărătură, investiţie, etc.)

Eu voi nota într-un jurnal de consultaţii informaţiile şi pe baza lor, voi crea documentaţia de bază a unei cărţi dedicată exclusiv temei acestui blog.

Evident, din carte vor lipsi referinţele clare la persoane (informaţii cu caracter privat, cum ar fi nume, adrese fizice sau de mail). Ceea ce este relevant, sunt măsurătorile şi rezultatele.

Dacă ţi se pare că propunerea mea este inacceptabilă, atunci rămâne varianta consultaţiilor cu plată, în care caracterul este strict PRIVAT.

Detaliile pentru consultaţiile cu plată, se află pe pagina dedicată, „Consultaţii cu plată”.

Evident, dacă îţi convine să accepţi aceste condiţii şi în acest fel să colaborăm, sunt interesat chiar de colaborări de lungă durată, pe parcursul cărora să urmărim evoluţia unei idei, a unor proiecte, dezvoltarea unei afaceri, etc.

Cu alte cuvinte, pot oferi consultaţii punctuale, pe o problemă precis definită sau, consultaţii sistemice şi sistematice, privitoare la succesul unui proiect de anvergură, care evoluează în timp ceva mai lung şi care implică luarea unor decizii cu potenţiale consecinţe majore asupra vieţii, succesului pe temen lung şi desigur, al bunăstării.

Voi publica în curând un eBook, „Ghidul solicitantului de consultaţii radiestezice”, în care voi prezenta mai pe larg toate detaliile privind condiţiile de acordare a consultaţiilor, pe cele două categorii respectiv GRATUITE şi CU PLATĂ subiectele pe care le putem investiga radiestezic şi toate celelalte amănunte legate de procedurile aferente acordării consultaţiilor.

Acest ghid, va fi disponibil la download pentru toţi cei interesaţi să primească o consultaţie radiestezică, fie gratuită, fie cu plată.

Linkul de download va fi furnizat chiar pe această pagină şi desigur, pe pagina corespunzătoare consultaţiilor cu plată.

 

 

Reclame

37 răspunsuri to “Consultaţii gratuite”

 1. Buzdugan Clara Mihaela 5 ianuarie 2011 la 02:11 #

  Eu as vrea sa stiu despre urmatoarea sarcina.
  Acum am inceput sa fiu mai suspicioasa,vreau sa fac niste analize inainte de o urmatoare sarcina sa vad daca au fost probleme de sanatate care ar fi influentat.Am decis sa merg la dr .Doina Maria Damaceanu . Ea m-a tratat si dupa nastere. Este mai dura ,dar e profestionista.
  In 2010 23 februarie a murit copilul cu 1-2 zile inainte de nastere . Sarcina s-a prelungit,dr. sigur nu am ales-o pe cea mai buna dr. Carmen Stratone. A fost indiferenta de tot ce se intampla. Am avut tendinta sa o schimb ,am fost la alta dr,dar m-am intors la ea ,desi simteam ca ea nu va fi cand voi naste.
  Sarcina a fost cu stres ,decese in familie ,certuri cu sotul Buzdugan Mihael (07.09.1978 Iasi,parca am socotit ascendent in scorpion) ,eu Colotila( casat. Buzdugan) Clara Mihaela (26.08.1977,ora 21-21.30 Iasi)
  Am facut 2 grade Reiki in timpul sarcinii ,imi doream cred ca de 10-11 ani sa fac cursurile.
  In timpul sarcinii la 6 luni ne-am mutat ,curatenie, efort,desi sunt o persoana energica.
  Ce sa zic? Vise au fost ca tineam copil imbracat in albastru,eram in capot la poarta spitalului sa plec. Altii m-au visat ca aveam copil,ca am nascut, am visat apa ,mal,babe,carare ingusta.
  Mi-a aparut cu 1 sapt inainte un gand „daca moare”,am incercat sa alung gandul acela. Am zis ca eu nu vizualizez ca in aceasta casa peste 1 sapt va veni un copil. M-am trezit ca am spus.
  Toti ma trimeteau la spital ca aveam peste 39 de sapt,eu ziceam ca ma simt bine asa,de ce sa ma duc si daca copilul nu da semne ca vrea sa iasa pentru ce sa merg? poate el se simte bine acolo si nu vrea sa iasa. Poate am fost prea negativista la final?

  Sotul zice ca sunt orgolioasa,altii spun ca am niste frustrari ca banii pe perd sarcinii au venit de la soacra si dupa sarcina am zis ca pe viitor tr sa lucrez sa am banii mei pentru controale.
  Imi caut de lucru momentan.

  Acum nici nu stiu ce ar fi mai corect sa intreb de ce a murit,cauza sau daca nasc in 2011 si ce ar tr sa fac sa fie bine.

  Eu niste cauze a celor intamplate am sesizat ,dar doar ele sa fie?

  • banifarabani 5 ianuarie 2011 la 03:20 #

   Dragă Clara,
   Povestea este complicată şi în adevăr, sunt multe de clarificat. Te simt foarte tensionată şi poate este firesc, în oarecare măsură.
   E dificil să munceşti 9 luni şi apoi să vezi totul risipindu-se.
   Amprenta energetică a mesajului tău, îmi spune că TU ai iubit şi ai dorit copilul.
   Dar ceilalţi? Se pare că doar tu ai vrut acest copil.
   Soţul tău a avut o altă părere şi după energia care emană din mesaj, mama lui a fost de aceeaşi părere.
   E cazul să revezi poate rostul căsniciei tale.
   Este însă foarte posibil să fii într-o continuă stare conflictuală cu soacra ta.
   De ce sunteţi în dezacord?
   Sunt multe de clarificat în această poveste a ta, dar în primul rând trebuie să îţi clarifici TU,
   ce anume vrei de la tine, de la Viaţă. Abia apopi poţi pune în discuţie pe soţul tău, şi pe ceilalţi.
   Atât timp cât tu eşti încă în oscilaţie privind ce drum să alegi, complici şi viaţa celor din jurul tău.
   Îţi voi trimite o analiză a oportunităţii de a avea un copil cu actualul soţ.
   Dar ai grijă ce faci! Te afli între oameni şi aşa cum ei te pot răni pe tine din neglijenţă,
   poate şi tu i-ai rănit pe ei, iar acum unda energetică s-a întors la tine, sub forma complicaţiilor la naştere.
   Deşi e posibil să mă înşel, se pare că copilul a refuzat să vină,
   ca urmare a situaţiei tensionate din casa şi familia ta.
   Copilul, aşa cum ai visat, este „un albastru.” Dacă faci Reiki, atunci cam ar trebui să ştii ce înseamnă.
   Pentru a aduce pe lume un copil care vine din cea de-a cincea dimensiune, trebuie să fii foarte curată.
   De vreme ce în jurul tău ai conflicte, înseamnă că le atragi prin felul în care gândeşti, vorbeşti, acţionezi.
   Eşti împăcată cu tine însuţi?
   Dacă da, mergi la oglindă şi spune-i celei pe care o vezi acolo pe nume, cam aşa:
   „Clara, te iubesc, iartă-mă!”
   Dacă reuşeşti, scrie-mi!
   Aştept cu nerăbdare răspunsul tău! 🙂
   Şerban

   • Gabi Gaby 27 ianuarie 2014 la 15:27 #

    cand voi avea un copil ?

   • sserbanro 27 ianuarie 2014 la 21:31 #

    Când vei fi decisă să îl ai. De tine depinde. Ceea ce pot spune investigaţiile, se referă la POTENŢIAL, nicidecum la DATA NAŞTEREII.
    E mult de spus aici, dar esenţialul constă în respectarea LIBERULUI ARBITRU INDIVIDUAL. Adică, cine încearcă să îţi sugereze aşa ceva, îţi programează subconştientul şi asta, înseamnă o încălcare a liberului arbitru.
    Dacă vrei să afli mai multe, adreseaztă-te lui Monica, pe
    http://www.vibratianumerelor. com
    Ea poate să îţi facă o analiză numerologică detalialtă şi de asemenea astrograma. Ceea ce pot completa eu, este măsurarea unor parametri care pot fi identificaţi din materialul pe care îl întocmeşte ea.

 2. C.Anca Rus 18 ianuarie 2011 la 00:34 #

  8 aprilie 1972
  talente>1.fotografia
  2.gatitul
  3.lucru manual:cusut.tricotat
  4.gradinarit
  5.cantat
  6.dansul

 3. mona 20 februarie 2011 la 16:45 #

  domnule serban stanescu, multumesc ca ai aparut… am citit cu nesat primele pagini. poate ar fi bine sa continui sa citesc, inainte de a-ti expune proiectul meu. dar, nu… proiectul meu exista si avea o anumita forma inainte de „intalnirea„ cu tine. pot sa-ti vorbesc despre el. lucrez in educatie de douazeci de ani, duc mai departe o traditie, parintii mei au fost, si ei, educatori. nu a fost nimic planificat. am ajuns in invatamant printr-un concurs de imprejurari. in timp, munca in sala de curs si-a pierdut (din) valentele initiale. studentii sunt tot mai putin pregatiti, tot mai putin dispusi sa inghita genul de educatie cu care – din pacate – ne-am obisnuit. de multa vreme vreau sa schimb ceva, cu toate ca salile mele au ramas pline, chiar daca nivelul la care predau disciplina a scazut simtitor. am acordat, mereu, importanta deosebita relatiei cu tinerii si, se pare, ca acestia sunt dornici de comunicare, atentie, interactivitate: foarte greu de gasit in sistemul nostru de invatamant care prefera, in general, copilul supus, care accepta, fara comentarii, hamul, ordinele, agresivitatea… am, anul acesta, posibilitatea de a-mi pune in practica planul. la doua grupe, una de anul I si una de anul III am cursuri cu caracter mai general, mai putin ingineresc: piata produselor respectiv calitatea produselor. vreau sa transform aceste ore in ore de educatie pentru descoperirea propriei personalitati, pentru atingerea independentei in asumarea responsabilitatii, pentru independenta financiara. sa tin acest curs comun, pentru inceput, apoi sa-l diferentiez pe doua nivele. greu e faptul ca, cu toate preocuparile mele literare, interesul meu pentru programarea neurolingvistica, dezvoltare personala si asumarea responsabilitatii, sunt inginer. vreau sa invat sa dezvolt o idee fara ajutorul unei scheme sau a unei schite, fara calcule sau dimensionari… ajuta-ma daca ai vreo idee. spune-mi, te rog, parerea ta. iti multumesc, deja scrierea mesajului mi-a creat o stare de bine, o stare creativa si am sa pun mana pe condei. la cat mai mult bine, mona

  • banifarabani 21 februarie 2011 la 00:16 #

   Dragă Mona,
   In primul rând, bun venit aici!
   Mă bucur că mă întâlnesc cu un dascăl în aceste pagini. Dacă spiritul meu de observatie este OK, eşti născută în 1963.
   Asta înseamnă că îţi aminteşti serialul „Lucas Tanner„. Extraordinar serial! Sau, „To sir, with love„, cu Sydney Poitiers.
   Ar fi nişte puncte de plecare interesante, cred eu. Mai este şi „A beautiful Mind„, cu Russel Crowe.
   Privitor la scheme, tot ce pot sa iti spun este că, am o memorie „holografică”. Sau, de tip contextual-tridimensional.
   La mine, amintirile sunt stocate sub forma unor evenimente, care au drept caracteristici sunete, muzică, cuvinte, imagini, personaje, contexte geografice.
   Îmi amintesc ceva, doar dacă contextul curent are ceva comun cu acea amintire. E ca şi cum ai avea posibilitatea să reproduci în memoria ta, un fragment din lumea înconjurătoare, exact aşa cum e ea, cu tot cu tridimensionalitate, dar fără coordonate temporale liniare. Un fel de „film 3D”.
   Dată fiind această caracteristică, am descoperit că lucrez mai bine cu scheme.
   Ele mă ajută să văd în spaţiu, dezvoltarea unui plan de acţiune. Altfel, durează enorm de mult conştientizarea fiecărui pas necesar.
   Am experimentat şi alte variante de prin cărţile de dezvoltare personală, dar sistemul liniar-textual, e foarte ineficient în cazul meu.
   Lucrul cu diagrame, mi se pare însă că mă scuteşte de dispersie mentală, permiţându-mi să mă focalizez exclusiv asupra acelor etape pe care le văd clar.
   Odată puse într-o schemă funcţională, le pot analiza separat, pe sub-componente. Merg până la gradul de detaliere până la care îmi permit cunoştinţele şi prasctica. Aşa descopăr ce îmi lipseşte şi pot acţiona pentru înlăturarea lipsurilor.
   Am observat că metoda este mult mai potrivită vremurilor actuale decât altele.
   E posibil însă să mă înşel, încă mai studiez. Am experimentat în cursul de afaceri online aşa ceva. Aştept să văd efectele şi rezultatele concrete.
   Faptul că la mine funcţionează cel mai bine, că poate fi o soluţie cu aplicabilitate largă, e doar o ipoteză de lucru, din multe altele.
   Ce pot spune este că, sunt destul de multe cărţi de autocontrol şi dezvoltare persoinală care sugerează lucrul cu diagrame.
   Din observaţiile mele, există două mari categorii de oameni, fiecare operând predominant cu una din emisferele cerebrale.
   Cei care folosesc stânga, sunt pragmaticii. Ceilalţi, sunt creativii.
   Eu, sunt la mijloc, deci oarecum favorizat. Cum rezolvarea unui obiectiv complex presupune multă creativitate, cred că soluţia schemelor
   se potriveşte, mai ales în fazele de început, când trebuie identificaţi paşii de bază, sau altfel spus, etapele principale.
   Apoi, cred că o dezvoltare de tip analitic, textuală, e mai potrivită, dată fiind necesitatea detaliilor şi minuţiozitatea.
   Cu gândul că îţi vor fi de folos aceste idei ale mele, îţi urez mult succes! 🙂
   Aştept veşti şi noutăţi!
   Şerban

 4. Maria-Magdalena 13 iunie 2011 la 11:36 #

  Buna ziua,

  am descoperit de curand materialele dumneavoastra si mi se par deosebit de interesante.

  Despre mine cateva cuvinte: sunt nascuta in data de 14 august 1977 la Targoviste. Dintotdeauna am primit foarte multa dragoste si protectie din partea rudelor, daca ma gandesc bine prea multa protectie. Am terminat o facultate cu profil economic si un master de Management si comunicare in afaceri. In momentul de fata principala mea preocupare este gasirea unui loc de munca. Pana acum am avut 4 joburi. Cel mai mult (5ani) am stat la cel de al treilea loc de munca – o institutie publica specializata cu plata fondurilor europene. Intrucat am fost acceptata la o firma de consultanta pentru un salariu mai bun, mi-am dat demisia. Ideea este ca la noul loc de munca nu am reusit sa trec de perioada de proba, intrucat nu am reusit sa scriu un proiect intr-o luna, asa cum a avut pretentia angajatorul meu. Imi dau seama ca nu aveam suficienta experienta pentru acel loc de munca si acum ma straduiesc sa ma perfectionez in domeniul consultantei pentru obtinerea fondurilor structurale (consider ca in acest domeniu oportunitatile sunt foarte mari si munca este placuta). Vreau sa studiez , sa urmez cursuri de perfectionare, sa invat a 3-a limba straina – spaniola (dupa cum a spus fostul meu sef, necunoasterea limbii spaniole a fost principalul motiv pentru care am plecat din firma).
  Faptul ca acum nu am serviciu este o problema, dar in acelasi timp o sansa uriasa ca sa am timp sa ma gandesc la ceea ce vreau cu adevarat de la viata si sa reincep de la 0, de data aceasta temeinic.
  Cel mai mult mi-as dori sa incep o activitate independenta (acesta este unul din motivele pentru care m-am inscris la cursurile dumneavoastra).

  Ce parere aveti, ce puteti sa-mi spuneti?
  va multumesc pentru atentia acordata
  Magda

  • banifarabani 13 iunie 2011 la 13:45 #

   Dragă Magda,
   în primul rând, felicitări pentru modul în care gândeşti! Asta, este crucial!
   Cu un astfel de mod de gândire, se reuşeşte în viaţă!
   Voi cerceta să vedem dintre cele descrise mai sus, unde se manifestă un potenţial mai mare şi îţi voi transmite o fişă de măsurători, cu opiniile mele şi câteva recomandări.
   Dacă vrei să procedăm la o consultaţie complexă, dinamică, discutăm după ce primeşti fişa.
   O primă recomandare:
   Caută-ţi un job care să îţi asigure un venit mic, dar suficient traiului şi, ESENŢIAL! – să ai suficient timp pentru tine. Priveşte-l ca pe un job temporar şi fă-ţi un plan de acţiune clar şi cât mai detaliat. O afacere online, este mult mai accesibilă. Fără a fi greu de construit, necesită însă multă muncă. E o mare diferenţă între „simplu”, „uşor” şi „efort zero”. Cei mai mulţi fac confuzii grosolane între „uşor” şi „efort zero”. Cine porneşte de la ideea că se poate face ceva în viaţă fără nici un efort, mai are de învăţat, măcare vreo 15 ani, în regim de criză:
   Asta înseamnă 365 zile pe an, câte 8 ore zilnic.
   Fără pauze, concedii zile libere şi amânări.
   Îmi pare rău dacă dezamăgesc pe vânătorii de chilipiruri.
   Sub denumirea de „chilipir”, se ascund cele mai mari escrocherii, minciuni şi hoţii. Asta e ceea ce m-a învăţat viaţa în cei 52 de ani de existenţă.
   Potrivit celor constatate de mine şi confirmate de oameni ca Warren Buffet, Bill Gates, Steve Jobs, Carlos Slim Helu, o afacere se construieşte în minimum 10 ani şi se consolidează în următorii 10 ani. Deci, cine aşteaptă „afaceri în 30 de zile”, încă mai confundă joburile bine plătite cu afacerile.

   • Maria-Magdalena 13 iunie 2011 la 15:54 #

    Va multumesc pentru raspuns. Astept cu interes fisa de masuratori.
    In ceea ce priveste activitatea independenta, eu ma gandeam sa imbin ceea ce ma preocupa acum cel mai mult (consultanta) cu principiile pe care le voi invata de la cursurile dumneavoastra. Nu este exclus sa-mi plasez afacerea in mediul virtual
    Magda

 5. Geta 9 iulie 2011 la 18:53 #

  In urma problemelor grave ce le am de aproape un an si jumatate ma tot duc prin manastiri si biserici dar nu reusesc sa trec sub nici o forma de necazul ce il am. .

  Am facut sfestanie in casa de 4 ori , una dupa alta, mi s-a citit in casa Moliftele Sf. Vasile , Sf. Maslu.

  Toata familia tine post , iar eu in fiecare luni , miercuri si vineri (chiar post negru pina la ora 18 . . Ne-am spovedit , impartasit toti ai casei.

  Am adus in casa si Moaste de la muntele Athos.Am trimis acatiste la foarte multe manastiri , peste 12 la numar chiar si la Sf. Xenia si Sf. Matrona in Rusia.

  Citesc toate acatistele Maicii Domnului , Paraclisul dupa ora 12 in genunchi , plingind , Bogorodicinaia , am facut turtitele Sf. Fanurie. Am citit si alte acatiste : a Sf.Mina , Sf. Xenia , Sf. Matrona , Sf. Arsenie Boca , etc.

  Noi suntem o familie de credinciosi , ce toata viata am dus-o cu frica de Dumnezeu , incercind sa traim corect.Si cind mi-am inceput viata de familia , la mine a fost totul curat.

  Preotul duhovnic a spus ca nu mai stie ce sa imi zica sa fac caci am facut absolut tot.

  Incotro sa o apuc? La cite probleme am si sotul m-a lasat singura cu copiii.

  Traiesc cu credinta mare ….dar zilele trec si nu vine nici cea mai mica luminita din capatul tunelului spre disperarea mea caci ramin si fara un acoperis deasupra capului si fara un venit.

  Am mers numai pe acesta cale a lui Dumnezeu , dar am ramas fara puteri.

  Ce as mai putea face?

  • monelamona 10 iulie 2011 la 12:07 #

   draga geta

   am citit relatarea ta si m-a impresionat. as vrea sa-ti sugerez ceva. eu nu sunbt religioasa, nu sunt practicanta. poate ar fi mult mai bine sa traiesti fara frica lui dumnezeu. sa inlocuiesti frica cu iubire caci dumnezeu este iubire. in tot ceea ce faci, nu mai incerca sa rezovi problemele, incearca sa nu opui rezistenta, inima ta sa emane doar iubire… imi inchipui cat iti poate fi de greu dar tu singura te poti ajuta cautand mai mult inlauntrul tau decat pe la biserici si manastiri… vizitele acestea isi au rostul lor dar adevarul il ai in tine, in inima, in imensa dragoste din care am izvorat, noi toti… la cat mai mult bine

   • Geta 10 iulie 2011 la 17:23 #

    Buna ziua , doamna Mona .
    Va rog respectuos , sa-mi dati adresa dv. de mai sa pot comunica cu dv. mai bine si mai in amanunt.
    Multumesc frumos

  • banifarabani 10 iulie 2011 la 13:30 #

   Dragă Geta,
   Trebuie să remarc faptul că ai căutat în toate locurile posibile, cu o singură excepţie: LOCUL UNDE PUTEAI GĂSI RĂSPUNSURILE!
   Mă întrebi dacă se mai poate face ceva?
   Dacă te referi la mine, NIMIC.
   Dar iată ce am făcut eu şi mi-a fost de folos:
   Te duci în faţa oglinzii şi îi spui celei pe care o vezi acolo, PE NUME şi „Te iubesc, iartă-mă!”
   După ce reuşeşti să faci asta, mai vedem ce se poate face.
   Deocamdată, tu ai căutat soluţii pentru tine, la alţii.
   TU, câte probleme ai rezolvat PENTRU ALŢII?
   Îţi spun eu: NICI UNA.
   Dacă ai fi putut rezolva o singură problemă a altcuiva, ai fi putut să le rezolvi pe ale tale. Pe absolut toate.
   Valabil şi pentru preoţii la care ai fost. Dacă ar fi fost vreunul singur dintre ei capabil să rezolve vreo problemă,
   în primul rând propriile lor probleme, atunci ar fi fost capabili să le rezolve şi pe ale altora.
   Deocamdată, preoţii doar pretind că ar şti ceva, pentru a cere de pomană de la cei care, ca tine, cred în vorbele altora.
   În realitate, ceea ce ştiu preoţii, e că preoţia este o meserie foarte bănoasă, din care îţi iei repede vilă şi mercedes
   şi toată lumea se închină înaintea ta.
   În fine, fiecare cu experienţa sa.
   Dacă vrei să o duci mai bine, ÎMPACĂ-TE CU TINE, înainte de orice altceva.
   Deocamdată, în sufletul tău, te porţi foarte urât cu tine.
   Ajunge cât ţi-am zis. Măcar să faci ce ţi-am spus şi vei vedea ce şi cum şi singură!
   Cam acelaşi lucru ţi l-a spus şi Mona.
   Aplică şi vei vedea rezultatele, în funcţie de cât de serioasă eşti în ceea ce faci.

 6. Rusenescu Mihai 12 septembrie 2011 la 10:02 #

  mda…foarte interesant ce am citit pe aici pe la dv,mi-ar placea sa colaboram.

  • banifarabani 12 septembrie 2011 la 16:46 #

   OK, aştept detalii privind modul în care putem colabora!

 7. Aurora 15 septembrie 2011 la 16:15 #

  Buna ziua. Nu stiu daca scriu in caseta potrivita, nu intentionez sa las un raspuns, ci sa expun problema mea. Am optat pentru consultatii gratuite constransa de situatia mea financiara cel putin precara. Pe de alta parte, daca expunerea situatiei mele va poate fi de folos in cercetarile dumneavoastra si mai ales daca poate contribui la solutionarea problemelor altor persoane, nu simt nevoia confidentialitatii decat in ceea ce priveste datele personale care n-ar avea nicio relevanta.
  Va rog sa imi precizati daca trebuie sa scriu in caseta de ”Lasa un raspuns” sau daca aveti o adresa de email dedicata sectiunii de consultatii gratuite.
  Va multumesc.

  • banifarabani 16 septembrie 2011 la 03:14 #

   Da, discutăm pe mail. În ghidul pentru consultaţii, am precizat asta. Ţi-am scris, aşa încât…
   Să auzim numai de bine!

 8. daniela bajenaru 10 ianuarie 2013 la 09:59 #

  Buna dimineta , domnule Serban Stanescu, citesc site-ul dvs de foarte mult timp, si m-am ales cu multe lucruri bune pentru mintea si sufletul meu.Intrebarea mea este daca mai sunt valabile consultatiile gratuite de radiestezie, pentru ca in momentul de fata nu mai vad nici o iesre din situatia in care sunt.Ma confrunt cu boala si lipsa banilor , nu mai stiu ce sa fac.Multumesc mult pentru raspuns, oricare ar fi el, si va doresc toate cele bune.

  • sserbanro 10 ianuarie 2013 la 21:10 #

   Bun găsit, Daniela!
   Vom face o excepţie şi vom căuta să găsim o soluţie.
   Pe situl Vibraţia Numerelor,
   http://vibratianumerelor.com
   exsistă mai multe posibilităţi de a ne contacta.
   Vom căuta să vedem ce ne oferă vibraţiile personale. vom face şi nişte măsurători.
   Bine ar fi să primim pe una din adresele menţionate pe sit, detaliile minimale, care să ne permită să putem înţelege cât mai bine situaţia.
   Ne contactăm mai departe, pe mail.

   • dana bajenaru 10 ianuarie 2013 la 21:26 #

    Buna seara domnule Serban Stanescu, va multumesc pentru raspuns, dar am uitat sa va rog sa-mi mentionati care este pretul numerogramei si a masuratorii sa stiu daca pot sa  le fac.Multumesc inca odata pentru raspuns, va doresc o seara buna !

   • sserbanro 10 ianuarie 2013 la 21:52 #

    Oferta cu numerograma şi măsurătorile, este valabilă ca bonus la una din cărţile noastre, deci e vorba de 5 euro.
    Aş sugera, date fiind condiţiile menţionate, „Manualul Magicianului”.

 9. Patriciu Mariana 25 martie 2013 la 20:02 #

  Buna seara.
  Sa va spun pe scurt problema mea: Sunt o mare iubitoare de animale.Am avut cinci pisici (locuiesc la o casa cu curte), dar de aproape o luna au disparut de acasa.
  As vrea sa va intreb daca puteti afla ceva despre ele,ce s-a intimplat,daca sunt in viata,din cate stiu eu,prin masuratori rediestezice,s-ar putea afla toate acestea.
  Pot sa va dau mai multe amanunte despre ele daca trebuie.
  Va multumesc anticipat !

  • sserbanro 27 martie 2013 la 01:41 #

   Voi căuta să găsesc un răspuns…
   Mi s-ar fi părut însă mai constructiv să îmi cereţi ceva care să vă ajute în autocunoaştere.
   Cererea dumneavoastră, arată un respect de sine foarte scăzut şi faptul că vă bazaţi excesiv de mult aşteptările pe ceea ce fac alţii pentru dumneavoastră, ceea ce a determinat acest efect: plecarea pisicilor adică, efect care care este unul secundar.
   Pisicile au plecat deoarece aţi pretins de la ele ceea ce trebuie să pretindeţi de la dumneavoastră înşivă!
   Valoarea respectului faţă de sine: 39%. Minimum este 82%. Normal, este 90%.
   Valoarea aşteptărilor de la alţii: 97%.
   Această valoare, indică faptul că dumneavoastră consideraţi pe toată lumea datoare la dumneavoastră.
   E posibil ca această convingere să aibă o bază karmică, să existe într-adevăr persoane care vă sunt datoare karmic. Dar să vă bazaţi existenţa pe aşteptări de la alţii, e deja un mod de gândire nepotrivit.
   Valoarea stării de sănătate: 83,6. Sunteţi într-un echilibru destul de fragil, instabil, cu sănătatea. Cauza principală a vulnerabilităţilor, este respectul de sine foarte foarte scăzut, care determină o scădere drastică a funcţionării aparatului imunitar.
   Vă recomand să citiţi şi să aplicaţi în practică ceea ce prezintă doamna Elisabeta Stănciulescu pe situl său:
   http://www.elisabetastanciulescu.ro
   Mai mult, vă recomand să urmaţi un training cu domnia sa.
   Pisicile, sunt bine şi sunt sănătoase, toate cinci!

 10. Patriciu Mariana 30 martie 2013 la 13:37 #

  Buna ziua.Multumesc pentru raspuns,m-ati cam pus pe ganduri…Voi incerca sa urmez sfaturile dumneavoastra.As vrea totusi sa aflu,sper sa nu va suparati,daca pot sa aflu unde sunt sau ce ar trebui sa fac sa le gasesc. Multumesc si va doresc mult succes in tot ceea ce faceti!

  • Szigeti zolt 2 aprilie 2013 la 13:24 #

   Buna ziua!Ma numesc jolt nascut 1994 6 iulie si am o mica mare problema de un timp !De vrio 3 luni de zile numai stiu ce sa fac …sincer mi si rusine sa zic .. am o frica de oameni si multime…de exemplu(cafenele ,etc) am fost la o mica petrecere si eram cu prietenii din copilarie si aveam senzatia ca imi vor raul simteam ca is in pericol dar normal nu eram …era doar in capu meu..si nu stiu ce sa fac. nu prea mai am chef de nimica ..tot in casa stau va rog frumos un sfat cv multumesc anticipat!

   • sserbanro 3 aprilie 2013 la 10:02 #

    Salut, Zoli! 🙂
    Înainte de orice, vreau să te focalizezi asupra unui amănunt important:
    Faptul că mi-ai scris, este o dovadă a faptului că AI CURAJ, că poţi să îţi depăşeşti TEMERILE.
    Bucură-te, pentru că e o mare calitate!
    Acum, despre „frica de mulţime”.
    Şi eu am astfel de momente şi prefer să mă plimb în natură, de exemplu.
    Această nevoie de a evita locurile aglomerate, mai ales restaurante şi baruri, vine dintr-o sensibilitate deosebită.
    Cum întreaga omenire acum trăieşte o accelerare a proceselor, a evenimentelor, datorită conjuncturii energetice prin care trece sistemul nostru solar, multor oameni li se petrec tot felul de fenomene.
    În cazul tău, este vorba despre un salt în conştiinţă. Cu alte cuvinte, sensibilitatea ta a crescut şi ai nevoie de un alt mediu în care să înveţi, de alţi prieteni, cu înclinaţii către AUTO-CUNOAŞTERE şi DEZVOLTARE PERSONALĂ.
    Pot să îţi recomand câteva situri de dezvoltare personală pe care să citeşti.
    Găseşti pe blogul meu, o serie de articole scrise pe tema dezvoltării personale şi de asemenea, recomandări de situri.
    Iată blogul meu:
    http://blog.sserbanro.info/category/autodezvoltare/
    Iată şi câteva nume din dezvoltarea personală, oameni pe care îi apreciez şi de la care, EU ÎNSUMI ÎNVĂŢ:
    Elisabeta Stănciulescu; Florin Roşoga; Raluca Mureşan; Ioan Nicuţ; Sorin Condrea, Daniel Zărnescu.
    Sunt mult mai mulţi, dar pentru început, ai ce studia. Caută şi vezi CE ÎŢI PLACE CEL MAI MULT SĂ FACI.
    Dacă vrei să participi la un program de mentorat cu mine, eu lucrez prin intermediul unui program pe care l-am numit TERAPIA PRIN SCRIS.
    Funcţie de cât anume eşti dispus să investeşti în educaţia ta, discutăm mai departe.
    Am publicat şi o serie de cărţi gratuite. Le poţi descărca şi le poţi citi. Te vor ajuta să descoperi ce să faci CU PLĂCERE, CU BUCURIE şi încotro să te orientezi mai departe, ca profesie.
    Mult succes!
    Monica, îţi transmite următoarea întrebare, la care se pare că dacă răspunzi sincer, vei face un pas important înainte:
    „De care persoană te-ai despărţit de curând? Cam cu trei luni în urmă, cel mult?”.
    Dacă vrei să continuăm cu programul de mentorat, răspunde la acest comentariu al meu şi continuăm pe mail.
    Mult succes îţi urează,
    Monica şi Şerban Stănescu

 11. zoli 3 aprilie 2013 la 10:18 #

  Multumesc frumos pentru sfaturi !Chiar am sa ma uit peste carti !M-Am despartit acum de vrio 5-6 luni de o fata pe care am iubito foarte mult cu care am avut o relatie scurta de 4 luni ,dupa ce miam dat seama ca ma minte si etc…ne-am despartit din cauza asta..!De atunci nu am mai avut prietena …daca stau sa ma gandesc cam de atunci am chestile astea …!Mia recomandat mama sa ma duc la ceva terapie nush ce sa fac credca voi incerca tot ce e posibil sa imi invig temerile!(unii miau zis ca se numeste paranoia ce am eu ) Multumesc si chiar miar placea daca as mai putea vorbi cu dumneavoastra !

 12. sserbanro 4 aprilie 2013 la 09:45 #

  OK. Continuăm pe mail.
  Monica o să se apuce astăzi de lucru şi îţi va face un material special.
  Cât priveşte „paranoia”, stai liniştit!
  Caută să te priveşti în oglindă cu atenţie şi vezi dacă acolo în oglindă, vezi un om rău. Eu sunt sigur că vezi altceva!
  Vezi un tânăr cu vise, cu entuziasm, cu speranţe, plin de energie şi care vrea să comunice, să înveţe.
  Lasă ce zic alţii şi fă CE SIMŢI TU NEVOIA, caută să afli ce îţi place mai mult şi mai mult să faci, din ce ai făcut deja!
  E mult mai important să te ocupi de videle tale, să lucrezi la ele pentru a le transforma în REALITATE, decât să lucrezi cu visele altora.

  • zoli 4 aprilie 2013 la 14:39 #

   Multumesc frumos pentru tot!

 13. Dumitru Iuliana 8 iulie 2013 la 20:53 #

  Buna seara tuturor!
  Imi doresc mult sa ma cunosc si-mi doresc sa urmez cursurile de radiestezie. Am citit si-am aflat lucruri interesante despre posibilitatea masurarii credintei, a beneficitatii, a luminii pe care o primesti si multe altele. Atunci cand viitorul nu mai e o enigma pt tine, traiesti intr-un camp de siguranta emotionala pe care-l poti adapta in favoarea ta prin cautarea de solutii alternative. Spun tampenii, nu? Credinta e importanta pt ca prin ea schimbi viitorul si poti obtine pacea prin Dumnezeu. E mai bine acum.
  In fine, trec printr-o perioada mai grea din punct de vedere financiar si nu inteleg ce mi se intampla. Am resurse, dar nu mi se da voie sa le folosesc. Sunt protejata, pedepsita sau intr-un proces de reeducare? Din cauza, sau mai degraba datorita, acestor lipsuri am hotarat sa dau examenul pt postul de consilier scolar. Intr-o prima etapa, la inspectia la clasa am luat 10, mai urmeaza un examen pe 30 iulie. Dar, dupa proba practica am realizat ca-mi place f. mult sa lucrez cu adolescentii, am lucrat cu cei de clasa a vii-a, si mi-ar placea mult sa iau examenul asta. Dar cum in perioada asta tot ce-mi doresc e tabu de realizat se pare ca am indoieli de reusita. Imi pare rau de ce am scris, dar o las asa. Sunt o privilegiata a sortii, Dumnezeu ma iubeste si nu inteleg de ce ma plang.
  Sper sa terminati cartea si sa aveti succes.

  • sserbanro 11 iulie 2013 la 18:10 #

   E un proces complex de redefinire a scalei valorilor, pentru întreaga omenire. Toţi ne schimbăm, doar că de câţiva ani încoace, procesul a devenit mai evident, mult mai multă lume CONŞTIENTIZEAZĂ schimbările.
   E adevărat, mulţi resping cu vehemenţă schimbările. De aici şi fondul tensionat al evenimentelor, în întreaga lume.
   Mesajul mi-a plcut şi consider că e o clipă de comunicare AUTENTICĂ.
   Ce înseamnă „prostii”?
   A fi sincer şi a avea curajul opiniei, e cu totul altceva, orice altceva decât „prostii”!
   Eu privesc mesajul ca pe un act de comunicare autentică.
   Drept pentru care, îţi mulţumesc!
   Dacă vrei să continuăm, o putem face în cadrul Programului MTPS (Mentorat Terapia Prin Scris). Detalii, pe blogul meu,
   http://blog.sserbanro.info/category/terapia-prin-scris/

 14. Gabi Gaby 28 ianuarie 2014 la 20:39 #

  MA REFER LA FAPTUL CA DE 1 AN SI CEVA MA CHINUI SA RAMAN INSARCINATA SI NIMIC……DOCTORI ,ANALIZE SI TOT NIMIC

  • sserbanro 28 ianuarie 2014 la 21:58 #

   Atunci e cazul unei analize numerologice şi astrologice amănunţite. Şi noi suntem într-o astfel de situaţie. Doctorii zic „da” şi practica infirmă. Am aflat cauzele, făcându-ne analiza numerologică şi astrologică. E vorba despre influenţa energetică a unor planete grele (Saturn, Neptun, Pluton) precum şi anumite energii conjugate de la alte planete. Vibraţiile personale, de asemenea, sunt favorabile altor activătăţi decât creşterii copiilor.
   Cum am spus anterior, apelează la Monica, ea se ocupă cu numerologie-astrologie.
   Situl unde o poţi contacta:
   http://www.vibratianumerelor.com

 15. Petre Aurelian 27 august 2014 la 08:02 #

  Stimate Domnule Stanescu
  As dori sa va trimit informatiile despre solicitarea mea, mai intai in zona de consultatii gratuite si apoi, in functie de ceea ce va rezulta, sa convenim daca este necesar sa stabilim consultanta cu plata pe termen mai lung. La ce adresa de e-mail as putea sa va scriu ?
  Va multumesc !
  Cu stima,
  Petre Aurelian

  • sserbanro 5 septembrie 2014 la 00:25 #

   Consultaţiile gratuite se acordă exclusiv studenţilor Şcolii ZENLA.
   Ceea ce putem să oferim gratuit, sunt materialele de pe:
   Şcoala ZENLA
   Vibraţia Numerelor
   Timpul de care dispunem este extrem de limitat.
   Pe de altă parte, efortul energetic pentru o investigaţie, este foarte mare. De altfel, anunţul este foarte vechi, dacă aţi remarcat!
   Cu stimă,
   Şerban Stănescu

Trackbacks/Pingbacks

 1. Radiestezia şi Succesul « Radiestezie şi Succes - 3 ianuarie 2011

  […] Consultaţii gratuite […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: