Clara Mihaela B

6 ian.

Dragă Clara,

Situaţia ta este cu adevărat complexă şi îţi mulţumesc pentru oportunitatea deschisă!

Avem ocazia ca împreună să găsim soluţii şi cine ştie? să punem bazele unor viitoare succese.

Pornind doar de la energia conţinută în mesajul tău şi de la informaţiile furnizate, iată ce am putut descoperi:

În primul rând, ţi-ai pierdut de ceva vreme încrederea în tine. E un lucru destul de grav şi care va produce consecinţe şi mai grave decât pierderea unei sarcini, dacă vei continua să fii în dezacord cu tine însuţi. Pentru că aici este marea ta problemă! Eşti în total dezacord cu tine însuţi!

Ce ai să îţi reproşezi? Faptul că ai rămas fără serviciu?

Această situaţie, are o cauză precisă. Cauza, constă în aceea că, ceea ce poţi tu oferi acum pe piaţa muncii, pe piaţa valorilor, are o căutare redusă. Exprimat în alţi termeni, competenţele tale sunt insuficiente pentru a îţi găsi un loc de muncă.

Ce înseamnă asta?

Direct şi simplu, că mai ai de învăţat foarte multe până să poţi găsi un loc de muncă!

Desigur, există şi cealaltă variantă… „Pe uşa din dos”. Adică, compromisurile, escrocheriile, traficul de influenţă. TU decizi pe ce cale o apuci. E problema ta şi a soţului tău!

Hai acum să îţi prezint rezultatele măsurătorilor radiestezice:

Anul optim pentru naşterea unui copil în famila Buzdugan: 2018.

S2011 = TAL(68)*STU(32)*FOC(8)*TMP(85)*LOC(1)*CON(12)*TRA(91)= 0,00001615

S2018 = TAL(98)*STU(99)*FOC(97)*TMP(99)*LOC(89)*CON(98)*TRA(96)= 0,78

S2011=0,0016%; S2018=78%

După cum poţi observa din valorile prezentate, situaţia este total defavorabilă aducerii pe lume a unui copil. Aveţi de rezolvat multe, foarte multe alte probleme, înainte să vă asumaţi răspunderea de a aduce pe lume un copil!!

Dacă crezi că a aduce un copil pe lume îţi va diminua frustrările legate de faptul că te simţi inutilă, reflectează puţin la următoarele:

 1. Din ce veţi trăi voi, părinţii lui?
 2. Din ce veţi asigura copilului o dezvoltare normală şi şanse de reuşită în viaţă, în perspectiva următorilor 25 de ani? Aveţi un plan clar privind resursele financiare pe care le puteţi aloca creşterii şi educării unui copil?

Iată acum o interpretare sumară a valorilor măsurate:

Anul 2011

TAL=68. Aptitudinile tale native, sunt incapabile să compenseze deficvitele energetice din celelalte domenii. Ai nevoie să îţi descoperi şi să îţi cultivi talentele. Ţi le cunoşti? Ai făcut ceva cu ele?

STU=32. Educaţia. Educaţia ta actuală, lasă mult de dorit!! Dat fiind faptul că investigaţia se referă la aducerea pe lume a unui copil, e foarte probabil ca ceea ce ştii despre „a fi mamă” se rezumă la ceea ce crezi tu despre asta şi ce ai învăţat de prin manualele de biologie despre funcţia de reproducere. Îţi recomand să te înscrii pe un forum de „mămici”, în care femeile cu copii, discută probleme legate de creşterea şi educarea copiilor.

FOC=8. Eşti cu mintea împrăştiată în toată lumea! Ce vrei de fapt de la tine, de la lume? Unde te gândeşti? Cât îţi rămâne în minte acelaşi gând? Câteva zeci de secunde? E un vacarm în mintea ta? Ce este cu tine?!

TMP=85. Se pare că ai investit mai mult timp în ideea de a avea un copil, decât în a îţi construi propriul tău succes, propria ta carieră, fericire şi bunăstare! Chiar crezi că acest copil va face din tine o vedetă de top-box? Trezeşte-te! Un copil înseamnă răspunderi, înseamnă Timp, bani cheltuiţi, răbdare, Iubire, căldură sufletească şi încă o mulţime altele, adică, înseamnă competenţe multiple! Tu abia reuşeşti să te aduni dintr-o idee că te repezi la alta! Chiar crezi că un copil e un joc pe calculator? Închizi calculatorul şi gata cu joaca?

LOC=1. Locul în care vă aflaţi acum, are o influenţă energetică foarte defavorabilă aducerii pe lume a unui copil. Din fişa de măsurători, vei vedea că deşi ceilalţi parametri cresc în anul 2012 şi 2013, acest factor, LOCUL, continuă să rămână defavorabil.

Deşi anul 2018 este cel mai favorabil pentru a avea un copil, factorul loc dă peste cap toate celelalte valori bune!

S-ar putea să fie nevoie să vă mutaţi de acolo, definitiv. E prea complicată situaţia şi sunt prea multe de rezolvat care depind doar de tine, ca să poată cineva să îţi spună mai multe.

CON=12. Acest factor înseamnă că ai o capacitate simbolică de a duce un lucru la bun sfârşit. Asta este legat şi de factorul Focalizare, deci aici se confirmă faptul că ai mintea împrăştiată. În contextul nostru, înseamnă că aveţi puţini prieteni de calitate şi sunteţi cam izolaţi. Oportunităţile, sunt pretutindeni dar tu le cauţi undeva în mijlocul unui deşert! Deschide-te, comunică, fă-ţi prieteni de calitate, cunoştinţe, apropiaţi cu care să discuţi! Caută împreună cu soţul tău compania acelor oameni de la care să aveţi ceva de învăţat tot timpul!

TRA=91. În jurul vostru, este o agitaţie continuă! Tot felul de oameni se învârt în jurul vostru, oameni care vă consumă timpul în mod inutil şi ce e mai grav, e că ţie îţi place pierderea asta de timp. Asta, mai direct, se numeşte bârfă şi e una din cele mai nocive energii cu putinţă! Datorită apetitului pentru bârfă ai şi mintea împrăştiată. La ce îţi foloseşte să asculţi toate fleacurile care circulă prin cartierul vostru, pe la TV şi în general prin mass-media? Câţi bani ai scos din ascultatul bârfelor până acuma? Cei care bârfesc prin ziare, la radio şi TV, sunt plătiţi gras pentru asta! Din asta trăiesc! Speculează oamenii ca tine, care trăiesc de azi pe mâine, hrănindu-se cu bârfe!

Rezultat final = 0,001615%.

Concluziile?

Ideea de a cavea un copil, atât în anul curent, 2011, cât şi până în 2018, este cel puţin catastrofală!

De altfel, ai avut o primă dovadă în anul trecut.

Anul 2018

Acest an este chiar foarte favorabil pentru a avea un copil, din perspectivă energetică. Totuşi, LOCUL unde vă aflaţi, chiar şi în 2018 emană o energie care vă trage înapoi de la toate realizările. Schimbaţi locul! E tot ce pot spune!

E posibil ca multe alte inconveniente să vină tot de la locul în care vă aflaţi.

Recomandările mele

Apucă-te şi dezvoltă-ţi talentele! Descoperă-le, cultivă-le şi abia apoi vezi ce poţi obţine. Părerea mea este să înveţi afaceri online. Lucrul de casă, este o tendinţă mondială care se va accentua din ce în ce mai mult. După cum vezi, toate marile companii fac concedieri masive. De ce? Foarte simplu! A plăti un colaborator care lucrează pentru firmă de acasă de la el, este mult, mult mai ieftin! O firmă de software de pildă, poate funcţiona foarte bine în locuinţa celui care a înfiinţat-o şi să aibă 500 de „angajaţi”, împrăştiaţi în toată lumea, fiecare lucrând de acasă de la el. Şi crede-mă, lucrez în domeniul Home Business şi cunosc bine piaţa!

Doar compania Microsoft a concediat peste 5.000 de salariaţi. E drept, are aproape un număr dublu de „colaboratori externi”. Aici, e o chestie de ocolirea taxelor şi impozitelor, dar obiectul acestui material este altul decât un curs de afaceri.

Eu ţi-am oferit o idee. O idee care, dacă începi ACUM să o pui în practică, mai mult ca sigur în 2018, îţi va asigura un venit destul de mare încât să lucrezi mai departe şi totuşi, să fii tot timpul cu copilul/copii (dacă ies gemeni?!) şi cu soţul tău acasă.

Las la o parte faptul că poţi începe cu cheltuieli 0 (zero) lei 0 (zero) bani.

Tot ceea ce te costă, este conexiunea internet şi cheltuielile pe care, oricum le faceţi.

Dacă te interesează mai multe amănunte, ştii ce ai de făcut. Aşa cum ai ajuns la mine, o să ajungi şi la cursul de afaceri online. Pentru că am şi aşa ceva. M-am gândit mult la oameni ca tine şi am găsit o soluţie.

Cam asta ar fi!

Îţi urez mult succes, în fiecare zi, începând chiar de acum! Reţine, începând de azi şi pentru tot restul zilelor tale!

Se poate!

De tine depinde!

Eu unul, am motive destule să fiu fericit şi chiar sunt!

Am învăţat să îmi creez singur motivele de fericire!

Îţi reamintesc în încheiere ceea ce ţi-am recomandat şi pe sit:

Eşti împăcată cu tine însuţi?
Dacă da, mergi la oglindă şi spune-i celei pe care o vezi acolo, în oglindă, cam aşa:
“Clara, te iubesc, iartă-mă!”
Dacă reuşeşti, scrie-mi!
Aşteptăm cu nerăbdare răspunsul tău!

Cu drag,

Monica şi Şerban Stănescu

Proiectul ZENLA

 

Reclame

5 răspunsuri to “Clara Mihaela B”

 1. B Mihaela 13 ianuarie 2011 la 03:21 #

  Voi scoate la imprimanta sa am in fata sa ma corectez.
  Sunt intr-o panta descendenta demult si vad ca ma mentin.
  Am lucrat in ultimul timp numai pe joburi la scara joasa,cu oameni care m-au dezamagit, care muncii mele au raspuns cu comportamente urate.
  Am lucrat in ultimul timp ajutor de bucatar si baby siter foarte mult, ultimul job stateam cu copilul zinic cate 10 h, am primit ultimii bani dupa 5-6 luni si atunci mi-a zis vin-o ca ti-i arunc pe geam 100 euro si ma suni sa iti mai dau 80 lei. Inca nu am sunat ,am de cand sa il sun si pt banii aia.
  De cand m-am casatorit din cauza neintelegerilor in casa m-am axsat pe ingrijirea animalutelor abandonate. Au fost certuri si din aceasta cauza.Mi-am dat seama ca nu e locul potrivit unde stateam,ne-am mutat anul trecut. Aici a fost multa munca,discutii in contradictorii cu ce cumparam cat dam,cat se cheltuie,multi nervi……….. Eu nu reusesc sa ma concentrez sa imi fac lucrarea de licenta, am prieteni doar virtuali care intradevar mai mult ma bulverseaza. Am ajuns si eu ca adolescentii sa nu mai fiu in stare de prietenii normale ,fata in fata.
  Imi caut de munca , iar ma axsez doar pe joburi la clasa joasa……….baby siter,bucatarie….
  Anul trecut am inceput sa fac reiki din dorinta de a face ceva bun pentru mine, de a avea intelegere in casa, sa am puterea sa ma concentrez,sa ma pot axa mai mult pe cariera. Nu stiu ce voi face ,ce am de gand sa fac. Mi-a fost frica de planuri pentru ca intodeauna cand le-am facut s-au naruit.
  Nici cu reiki nu pot sa aplic exact tratamentul care ar trebui sa fac. Sunt imprastiata poate ca sunt prea dispusa sa sar in ajutor ,care de multe ori e ca si cum e in zadar,fara nici o valoare.
  Sotul lucreaza pe un salar de 460 lei si nu vad nici o dorinta de a sa de a evolua pe alt job sau alta treapta.
  Eu am avut multe obstacole cu scoala si ar fi trebuit sa renunt la acel drum,dar insistenta altor persoane m-au facut sa mai chinui inca 4-5 ani……….
  Trebuie sa ma concentrez pe cariera,desi am zis ca mai vreau sa incerc sa fac diferite cursuri,dar cred ca in primul rand sa fac si sa i-au licenta. Fac teologie ,desi mi-ar place sa fac asistenta sociala . De cand a fost cu sarcina am inceput sa studiez mai mult despre Reiki si invataturile Sfintilor,sa vad greselile ,sa vad ce e de corectat. Stiu ca prima mea greseala ca nu am job si ca nu am banii mei.
  Barfa o evit de mult,stau eu cu mine,o singuratate si ceilalti agitandu-se in jurul meu.

  Mi se pare f mult 2018 😦 . Eu dupa pierderea sarcinii am incep[ut sa vad o parte din greseli si am zis ca poate se pot indrepta si sa fie altul destinul si a sarcinii si a copilului.

  Am sa trimit un link scris imediat dupa cateva luni de la nastere cu impresiile.
  Am zis ca doar iertand voi putea trece mai departe peste tot. http://www.organizatiaemma.ro/node/580

 2. B Mihaela 13 ianuarie 2011 la 03:26 #

  Nu ma mai apreciez de mult,delasatoare in privinta tinutei,arenjarii,desi am zis ca voi incepe iar sa ma pun in valoare ca sa prind incredere in mine.

  • banifarabani 13 ianuarie 2011 la 10:01 #

   Clara!
   1. Povestea mea, este scrisă în cartea „Casa şi Familia”. Sunt multe acolo care te pot ajuta să îţi găseşti echilibrul. Începând de la cum se concepe un obiectiv complex şi până la realizarea sa. Dacă vei citi povestea de acolo, vei înţelege multe referitor la ceea ce ai de făcut cu tine.
   2. Mi-ai trimis un link la un sit. Am fost acolo şi am citit. Poate ar fi bine să citeşti şi ce spun ceilalţi, pe acelaşi sit. De exemplu, citeşte aici:
   http://www.organizatiaemma.ro/resurse/parapsihologie

 3. B Mihaela 13 ianuarie 2011 la 03:35 #

  locul ne trage inapoi ,desi e o zona dorita de multi ,nu e casa noastra, platile ne sunt achitate nu din banii nostri si de multe ori am zis ca poate de pe partea banilor au venit multe neajunsuri si neimpliniri.Chiar am zis sotului sa incercam poate in starainatate sa isi caute de munca si sa imi gasesc si eu.
  Prietena mi-am facut acum recent ,dar si ea cu probleme emotionale,mama bolnava….Am inteles ca fiind in dezechilibru atragi oameni in dezechilibru ,asa cred ca patesc eu.
  Voi incerca sa ma apropii de prietenele vechi care sunt mai cu capul pe umeri.

 4. B Mihaela 13 ianuarie 2011 la 14:56 #

  Am citit la inceput linkul,am sa citesc si cartea dvs . Multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: